Juli 2014

Standard

Netop nu

Så er det ærtetid.

pensionistærter

Vi har pensionistærter. Det kalder jeg dem, fordi man ikke behøver bukke sig for at plukke. De smager godt selvom de bliver meget store. Det er mine yndlingsærter.

 

Så er tiden kommet. Jeg har længe haft til hensigt at lave en haveside/haveblog. Oprindelig ville jeg skrive en havebog, og jeg har skrevet en del allerede. Det drøftede jeg så med mit barnebarn, som begyndte at tale om målgruppe og formål og sådan noget. Så opgav jeg bogen. Det var alt for indviklet, og der er jo en masse havebøger i forvejen.

Og nu kom mit andet barnebarn på besøg. Han kan bare det der med it. Så jeg har lavet en handel med ham, og han har hjulpet mig og sat mig i gang med hjemmesiden.

Så nu skriver jeg om haven. Om haveoplevelser og tanker, som haven afføder.

I den grønne menu til venstre kan du klikke dig ind på forskellige emner. Og du kan kommentere og give gode råd.

Teksterne har jeg flyttet hertil fra udkastet til min bog. De er skrevet på forskellige tidspunkter, og jeg arbejder stadig med dem. Jeg har forsøgt at lave afsnit for at gøre dem mere læsevenlige. Det kan jeg ikke få til at fungere endnu.

Jeg har heller ikke fået flyttet alle billederne på plads.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Juli 2014

 1. Birgitte

  Kære Ingrid
  Hvor er det hyggeligt at læse om jeres farverige og ‘historiefyldte’ have. Jeg kan sagtens forestille mig alle de dejlige sansesteder, og nogen af dem kan jeg godt huske.
  Bedste hilsner
  Birgitte

  Like

  • ideen er god. Men der er en uendelig mængde af havesider. Nogle af dem har brevkasse. Og mon ikke der skal være nogle flere, der ser denne side, før det kan komme til at fungere. Jeg ved faktisk ikke, hvor mange der ser siden. På en dag kan der være 8 personer, der har set siden. Om det er de samme eller andre, der ser den dagen efter kan jeg ikke vide.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s