September – oktober …..

Standard

Tiden går og går. Alt er vel her, og der har været  – og er stadig travlhed inde og ude.

I får en række fotos fra haven. Og så går der nok en rum tid, før jeg kommer igen.
Vi er nemlig ved at sælge stedet, og jeg ved ikke, hvor vi skal flytte hen – om der overhovedet er en have. Hvis der er en have, kommer jeg måske igen. Men indtil da. Tak for interesse og kommentarer.

æbler 18

Aldrig har der været så mange æbler som i år, og de er modnet tidligere end sædvanligt. Vi plukker ikke selv, men familie og folk fra byen har plukket og samlet. Så de kommer til glæde og gavn.

Her et par dages høst. Først tog vi de gule rødbeder op, så de røde. Hver dag noget nyt. Der er stadig tomater. Det er ren luksus.

vandgran 18

Vandgranen er så smuk. Her med lidt regndråber. Den er blevet kæmpestor og med i konkurrencen og at været det højeste træ i haven.

fliget tørst 18

Fliget tørst er en af mine yndlingstræer. Det står i en stor krukke, og det tager jeg med mig.

commelinaer 18

Mine commelinaer har været smukke i år. Det har mirabilisserne også. Jeg er netop i dag begyndt at tage dem op og lægge knoldene til tørre.

appelsintagetes 18

Så er der de planter, der har sået sig selv. Og det er en del i år. Der er smukke dobbelte vejbred, masser af morgenfruer og her appelsintagetes i krydderbedet.

 

 

3 thoughts on “September – oktober …..

  1. Kirsten Seloy

    Tak for dejlige billeder. Det har været en fornøjelse at følge med i jeres have. Alle de bedste ønsker for jer og jeres nye bosted. Kh Kirsten Seloy

    Like

Leave a comment